A inceput CM Qatar 2022

Inca un Campionat Mondial de la care Romania lipseste.

Daca e vorba de fotbal, sunt si eu pe acolo, pe undeva, prin tribune, la tv, pe fotoliu. Trebuie sa urmaresc meciurile de la un Campionat Mondial. Faza nasoala este ca Romania lipseste si de data asta.

Pe timp de iarna este foarte bine sa avem niste aparate pentru incalzire. Cand vine frigul, cu niste convectoare sau calorifere si alte aparate, facem o mare diferenta, comparativ cu frigul care este afara.

Recomand sa ne cumparam un calorifer electric deosebit cu care sa ne incalzim in zilele cand este frig afara. Cu siguranta ca ar fi si inauntru, insa deoarece ne ingrijim de noi insine, vom avea caldura necesara.

minge de fotbal pe stadion

Fiind vorba despre fotbal si alergare si faze cu goluri, este mai placut sa urmarim partidele intr-o atmosfera calda, decat tremurand si cu muci la nas. Adica sa ne simtim bine, iar daca este sa fie si ceva goluri, astea sunt bonus.

Cred cu tarie ca acest sfat este potrivit pentru cei mai multi dintre noi. Casele noastre au nevoie de surplus de caldura. Asa ca sa ne interesam din timp de cateva aparate cu care sa facem caldura atunci cand vom avea nevoie de o temperatura mai prietenoasa.