Kirsikanmetsästäjä

Chuchel

Chuchel Avatar Chuchel on pieni oranssi karvapallo, joka rakastaa kirsikoita. Pelissä ratkotaan erilaisia pikku pulmia, kun Chuchel yrittää saada häneltä varastetun kirsikan takaisin.

Chuchelin hahmot ovat hellyttäviä ja hauskoja. Piirroshahmot ovat toinen toistaan oudompia ja hassumpia otuksia ja värimaailma on todella värikäs. Pelissä on paljon huumoria, joka saa paikoin hörähtelemään ihan ääneenkin. Äänimaailma koostuu musiikista ja erilaisista ääntelyistä, pelissä ei puhuta lainkaan. Tämä ratkaisu toimii hyvin pelissä, ja on tuttu pelifirman muistakin peleistä.

Chuchelin pulmat ovat hauskoja, mutta varsin helppoja. Peli tuntuukin olevan suunnattu lapsille, eikä se tällä saralla pysty tarjoamaan oikein mitään aikuiselle. Lisäksi peliä vaivaa se, että pulmat ovat vain yksittäisiä irrallisia tehtäviä, eivätkä kykene tarjoamaan mitään yhtenäistä tarinaa kunnolla. Kaiken kukkuraksi peli on niin lyhyt, että sen pelasi läpi alle kahdessa tunnissa.

Peliä kannattaakin pelata ehkä mieluummin perheen pienempien kanssa, vaikka se tarjoaakin hupia myös aikuiselle naksuteltavaksi. Peli ei missään nimessä ole haastava. Sellaista etsivälle voisin suositella mieluummin pelifirman peleistä esimerkiksi Machinariumia. Kyseiseen peliin allekirjoittanut onnistui aikoinaan upottamaan seitsemisen tuntia peliaikaa.

Peli on saatavilla Gog.comista ja Steamista.