Paluuta kirjoittamisen pariin

Pitkästä aikaa koetan päästä takaisin kirjoittamisen pariin. Kirjoittaminen on “aina” ollut mielekästä puuhaa ja muistan jo jossain 5.-6. luokalla ajatelleeni, että isona olisin kirjailija. Vielä toistaiseksi moista en ole tehnyt, mutta joitakin ideoita teksteihin on. Näillä näkymin todennäköisin vaihtoehto olisi novellikokoelma. Aina silloin tällöin olen saanut kommentteja, että olisin taitava kirjoittaja, ja ehkä pikkuhiljaa alan uskoa siihen itsekin.

Tässä blogissa olen ajatellut julkaista jotain pohdintoja lukemistani kirjoista, pelaamista peleistäni jne. Katsoo nyt, mitä tulen vielä keksimään. Voihan se olla, että tämä merkintä jää blogini ainoaksi, mutta nyt on ainakin “pää aukaistu”.

Kirjoittamisen lisäksi olen aikeissa aktivoitua piirtämisen parissa, sekä haluaisin alkaa opiskella 3D-mallinnusta Blenderillä, sekä mahdollisesti musiikin tekemistä LMMS:llä. Voi olla, ettei nämäkään koskaan toteudu, mutta yritystä kuitenkin on! Mulla kun on taipumusta olla kiinnostunut vähän kaikesta, mutta lopputulemana sitten en saa aikaiseksi tehdä niistä oikein mitään kunnolla, vaan jumiudun palloilemaan eri kiinnostusten kohteiden välillä miettien, että mille sitä alkaisi.

Tämä on nyt tällainen sekava mokellus, lähinnä ajatuksen virtaa mieleen tulevista asioista, mutta jospa seuraaviin kirjoituksiin tulisi paremmin rakennetta.