Перехід на перехід, або я вже тут, у федіверсе

Маленька історія про великі пригоди

Довго мене переслідувала ідея кудись звалить від кАрпорацій і від їхнього впливу. Зрозумійте мене правильно, я сильно люблю всякі там #Facebook, #Google, #Microsoft, #Apple, #iOS, #Android, #Windows, #Gmail та іншу чєрнь.


Але є одне але, як каже класик.


І це але полягає в тому, що плохіші з тих компаній активно юзають мене, мене такого неповторного - тобто особистіть, приватне життя. Під соусом шари і бєсплатності мене просто юзають, беручи від мене все що хочеш, мої соціальні зв'язки, мої думки, політичні погляди, житєві звички, побут, пересування, відпочинок... Все. І це заради того ,аби мені впарити купку дєрьма у вигляді реклами товарів, послуг, політичних партій та різних змов масонів (да, блєдь, масонів нема, але вірить в це ж треба).


В той же час, кАрпарації дають нам новий і дивний світ, де створюється відчуття причасності і присутності, де круговорот, де щось відбувається, де є події, друзі, тусовка, в конце концов життя. Та це найобка, чистої води найобка.


І щоб ця вся хрєнь за мною не слідила, думав які ж є альтернативи, щоб хоч якось зберегти соціальную присутність і приналежність, но в то же время одказатись від біг компанієс.



Вихід знайошовся у федіверсе. Тепер буду жить тут.