Obrir un blog com qui obre un meló

Davant la pàgina en blanc

Què serà serà aquest blog? Serà un lloc on simplement vessaré coses mundanes, de l'exterior, opinions sobre notícies, notícies sobre més notícies, paraules que busquen crear una imatge d'informadora, la bocamolla que no en té mai prou de dir i predir i manar i decidir sobre què fan els altres? La Gran Jutgessa?

Potser sí.

O serà un lloc més íntim, on explico històries que em passen i els sentiments o les idees que em provoquen al meu dins, paraules on totalment em despullo massa i després no sé fer marxa enrere perquè no n'hi ha?

Potser sí.

O serà una zona intermitja, allà on escric els meus contes que mai sé com comencen ni com acaben perquè viuen per ells mateixos, surten del meu cap i els meus dits mentre els escric i el final és fruit de cinc minuts de reflexió davant una estufa calenta.

Potser sí.

O potser no. Potser aquest serà l'únic article d'un blog abandonat que s'ha creat per experimentar amb un editor de blogs que em mola molt, Plume, una xarxa social lliure i descentralitzada que forma part del meu darrer descobriment, del meu nou món i el lloc on sí, aquí és on pertanyo: el Fedivers.

You never know.